TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Yarışması 2016-2017 Dönemi duyuru bilgisi ve afişi aşağıdadır:

2011 yılında pilot bir proje olarak Ankara’da başlattığımız, “TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!”ın, 2016 yılında ülke çapında 70 il ve 144 üniversiteden 3.195 gencin başvurduğu ve binlercesinin takip ettiği bir organizasyona dönüşmüş olması, bizlere büyük bir heyecan ve gurur veriyor.

TÜSİAD olarak “ülkemizde girişimcilik ekosisteminin gelişmesi ve daha fazla gencimizin girişimciliği bir kariyer edinerek ülkemizi daha yenilikçi ve rekabetçi hale getirmesi için” bu alanda faaliyetler yürüten tüm paydaşların işbirliğini önemsiyoruz. Sizler bu yarışmaya destek vererek, girişimcilik ateşinin gençlerden başlayarak yaygınlaşmasını ve girişimcilerin değişime aracılık yapmasına katkı sağlayacaksınız. Bu bağlamda, yarışmamıza destek veren tüm paydaşlarımıza, şimdiden ve ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Bu önemli misyon çerçevesinde sizlerden öncelikli beklentimiz, gençlerin TÜSİAD’ın bilgi, tecrübe ve deneyimi eşliğinde ilerleyeceği bu yeni yolculuktan, tüm iletişim ağınızı/üyelerinizi ve/veya ilgili programlarınızın katılımcı ve mezunlarını; e-posta, web siteniz ve/veya sosyal medya hesaplarınız kanallarıyla haberdar etmeniz ve bu benzersiz deneyimi paylaşmak isteyen herkesi “yarışmaya katılmak” için yüreklendirmenizdir.

Yarışmamızı duyurmanızda size kolaylık olması için bazı materyaller hazırladık. Yarışmamız ilgili e-posta gönderebilmeniz, web sitenize ekleyebilmeniz, blog’larınızda yayınlayabilmeniz için metinlerle birlikte; “Facebook, Twitter ve Linkedin” gibi farklı sosyal medya hesaplarınızdan kolaylıkla duyurabilmeniz için hazırlanmış olan duyuru önerilerimiz aşağıda yer almakta.

Heyecanımızı paylaşarak duyurumuzun yayılmasında vereceğiniz destekler için şimdiden teşekkür eder, değerli katkılarınızla ilgili olarak bizleri de bilgilendirmenizden mutluluk duyacağımızı paylaşmak isteriz.

Saygılarımızla,